Tilbake til aktuelt

Fortell - noen venter på historien din

6. februar 23

Fortell er hele Innlandets nye innholdsbyrå og en del av kommunikasjonsnettverket AspireGruppen i Kilde.

Fortell-teamet: Erfaren gjeng som hjelper deg å nå frem til målgruppen din (Foto: Fortell Innholdsbyrå)

På evig jakt etter gullet som blir til de gode historiene.

Vi leter alltid etter den unike historien hos alle bedriftene vi jobber med, ved å spørre; hva kan du si som ikke andre kan si? Hva er du best på? Hva er kjernen i det du tilbyr og leverer? Og hvordan kan vi presentere det på en måte som gjør at du blir lagt merke til av nettopp de du ønsker å nå frem til? Det er dette som kalles strategisk historiefortelling.

Innholdsmarkedsføring handler om å være nær, aktuell, spisset og relevant for å fortjene positiv oppmerksomhet i markedet, og vi tar oss alltid god tid til å bli kjent med – og forstå merkevarene og bedriftene vi jobber med. Deretter, før vi jobber ut budskapet, sørger vi for god innsikt om målgruppene vi vil treffe. Og det er her, i krysset mellom riktig budskap til rett målgruppe, at vi finner gullet i form av historier som treffer. Som vekker følelser. Som engasjerer. Og inspirerer. Og som knytter nye kjøpere og flere verdifulle leads til deg.

Vi vet hvem som er målgruppen din. Og vi vet hva de vil høre. Og sammen skal vi sørge for å fortelle.

I Fortell Innholdsbyrå handler det om å styrke merkevarer ved å fortelle den gode historien om dem gjennom tekst, bilder og film i kanaler der de er synlige for målgruppen. Byrået består av rådgivere og kreatører som har lang erfaring innen markedsføring og kommunikasjon – og ikke minst hjerte og hjerne for god strategisk historiefortelling.Innholdsmarkedsføring er nyttig og verdifullt for alle bedrifter!


Inholdsmarkedsføring og fokus på godt innhold utgjør en stadig større del av strategien og markedsføringsbudsjettene til norske bedrifter, fordi det knytter dem til kunder og målgrupper på en smart måte.

Den største forskjellen på innholdsmarkedsføring og tradisjonell markedsføring, er at man fremfor å kommunisere bredt heller spisser budskapet mot mindre målgrupper basert på god innsikt om hva disse søker og leter etter. Det betyr bedre og mer treffsikker synlighet for hver krone man legge i markedsbudsjettet.

Godt innhold som fremstår nyttig for målgruppen din knytter deg til kundene dine og øker sjansen for at de velger nettopp deg. Mer enn hva du som bedrift vil si, bør du derfor heller basere kommunikasjonen din på hva målgruppen din vil høre.Menneskene i Fortell

I Fortell finner du spesialister i hver sine fagfelt, og sammen som team kan de tilby alle tjenester innen strategisk historiefortelling, synlighet og spisset kommunikasjon gjennom hele kundereisen.

Teamet som utgjør Fortell er designere, digitale- og strategiske rådgivere, tekstforfattere og innholdsprodusenter som skaper innhold som treffer og tilbyr et stort tilbud tjenester som alle har som misjon å gjøre bedrifter og merkevarer sterkere og mer synlige for riktige målgrupper.

Og uansett kanal og mål med innholdet, så har Fortell alltid fokus på den gode historien. Fortell vet nemlig at alle bedrifter har en historie – og noen som vil høre!

Menneskene i Fortell er spesialister på sine fagfelt (Foto: Fortell Innholdsbyrå)

Strategisk historiefortelling basert på innsikt

Fortell sine historier om merkevarer gjennom tekst, design, foto og film, er alltid grunnlagt på en solid strategi og god innsikt om målgruppen. Dette, sammen med et treffsikkert budskap, har alltid som mål å ende i salg, leads, synlighet, kunder og omdømmebygging.

Den gode historien om deg og det du leverer er det beste utgangspunktet når du vil at målgruppen din skal legge merke til, like og kjøpe av deg. Innholdsmarkedsføring blir mer og mer viktig for bedrifter som vil øke markedsandeler og nå budsjetter.Dette gjør – og kan Fortell aller best!

God strategisk historiefortelling om alle typer merkevarer er Fortell sin store lidenskap. Innenfor tjenesteområdene til Fortell finner du podkast, tekst, strategisk rådgivning, ulike inspirerende workshops, design, idé, konseptutvikling, Google/SEO, sosiale medier, digital synlighet, film og foto.

Innholdsmarkedsføring er smart, relevant og viktig for alle typer bedrifter – små eller store, helt nye eller godt etablerte. Fortell befinner seg på Kilde sitt hovedkontor midt i Hamar Sentrum.

Les mer om Fortell her.