Tilbake til aktuelt

G64 Vekst – unikt innovasjons- og investeringsselskap i Innlandet

13. januar 23

Kilde ønsker å være med å videreutvikle og styrke regionen. Vi vil stimulere til gründerskap, nyvinning og utvikling av nye spennende arbeidsplasser i Innlandet. Derfor har vi etablert G64 Vekst AS!

Et unikt tilbud i Innlandet

G64 Vekst er unikt tilbud til nyetableringer og små og mellomstore bedrifter som er klare for å ta det neste steget.

Gjennom G64 Vekst tilbys kapital og lokaler/kontorplasser, men også kompetanse gjennom selskapene i AspireGruppen og den øvrige virksomheten i Kilde. G64 Vekst blir dermed noe mer enn et investeringsselskap.

Hos G64 Vekst skal startups/scaleups får tilgang på verdifull kompetanse innen merkevarebygging, kommunikasjon og kommersialisering, sammen med profesjonelle tjenester innen HR, økonomi og finans.

Det primære formålet med virksomheten er å investere i teknologi og kompetanse, som i tillegg til å vokse videre og skape arbeidsplasser på egenhånd, kan bidra til å videreutvikle Kildes eksisterende virksomhet.Partnerskap og samarbeid

Vi er avhengig av kreative oppstartsbedrifter og gründere for å drive frem de neste gjennombruddene og innovasjon i regionen. Hvis vi skal ligge i front på våre egne virksomhetsområder, må vi i enda større grad søke strukturelle partnerskap med denne typen miljøer.

Samtidig mener vi at vi har noe unikt å tilby unge bedrifter og mindre selskaper i form av markedskunnskap, tilgang til nettverk og kunder, og ekspertise på kommersialisering av konsepter. G64 Vekst ønsker å jobbe tett sammen med etablerte inkubator - og investormiljøer i Innlandet for å finne de rette prosjektene.Medier og kommunikasjon - men også andre områder

Spesielt søker vi etter bedrifter og initiativ hvor vi ser målfellesskap som gir grunnlag for at vi kan utvikle oss sammen. Derfor skal vi særlig jobbe inn mot miljøer som grenser inn mot media og kommunikasjon, men vi vil også utforske helt nye forretningsområder for konsernet.

For å kunne jobbe sammen med G64 Vekst, må virksomhetene i tillegg være etablert i Innlandet og ha mål om å utvikle arbeidsplasser lokalt.Vil du vite mer?


Ståle Bråtebekken er ansatt som leder for G64 Vekst. Bråtebekken kommer fra stillingen som leder for strategi og organisasjonsutvikling i The Assessment Company, og har tidligere hatt ledende stillinger i Norsk Tipping og Telenor Group.

Er du interessert i et samarbeid eller vil vite mer? Ta direkte kontakt med Ståle Bråtebekken eller via siden Kontakt oss: