Tilbake til aktuelt

Pressemelding: Hamar Media blir til Kilde

18. januar 23

Kilde er det nye navnet og utgangspunktet for en familie av selskaper med store ambisjoner på vegne av Innlands-regionen.

Kilde er vårt nye navn: Fra venstre Anders Østigård, Ola Nybakk, Ingrid Løken Thorsrud, Magne Nordgård, Katrine Strøm, Magretha Musland, Marianne Aasvestad Hoel, Stian Nilsen og Håvard Røste (Foto: Fortell Innholdsbyrå)

– Med Kilde utfordrer vi etablerte perspektiver og posisjonerer oss for å bidra inn i fremtiden. Navneskiftet er en konsekvens av vår endringsreise og signaliserer bedre den rollen vi ønsker å ta fremover – som en evig kilde til muligheter, sier konsernsjef Magne Nordgård.

Kilde har sitt historiske utspring i avisvirksomhet, som gradvis har utviklet seg til et bredere spekter av tjenester i et mangfoldig medie- og kommunikasjonslandskap. Nå står også ambisjonen om å synes og utgjøre en forskjell i utviklingen av Hamarregionen og Innlandet sterkt:

– Derfor har vi landet på et navn som ikke binder oss til en spesifikk bransje som media, eller som er begrenset av et stedsnavn, forteller Nordgård.

Kilde skal være en viktig støttespiller for datterselskapene og merkevarene i familien, og gjennom disse ta ledende regionale posisjoner innen nyhetsformidling, kommunikasjon og rådgivning.

Mennesket i sentrum

For å få til dette ønsker «Kilde-familien» å samle de beste folkene med bankende hjerter for sine fagfelt:

– Det er engasjementet, kreativiteten og motet hos de ansatte i selskapene i Kilde-familien som er vårt største konkurransefortrinn, og som vil drive innovasjon og utvikling fremover, avslutter Nordgård.


Kontaktpersoner

Magne Nordgård, adm.dir., tlf. 934 80 330, magne.nordgaard@kilde.no.

Ola Mørkved Rinnan, styreleder, tlf. 959 81 301, omr@smedvig.no.

Kilde (formelt KildeGruppen AS) er en familie av selskaper innen medier og kommunikasjon med sterk forankring og eierskap i Innlandet. Vår historie strekker seg nesten 100 år tilbake og har sitt opphav og solide tradisjon innen avisvirksomhet. Totalt teller vi ca. 150 årsverk med en årlig omsetning på rundt 300 millioner kroner, fordelt på virksomhetsområdene nyhetsformidling og kommunikasjon. Våre avistitler er Hamar Arbeiderblad, Stangeavisa og Lokalavisa Trysil – Engerdal. Kommunikasjonsvirksomheten er samlet i AspireGruppen, bestående av ANTI Hamar, Fortell Innholdsbyrå, Flisa Trykkeri og Spire kommunikasjon. Foreløpig siste medlem i familien er innovasjonsselskapet G64 Vekst, som bistår oppstarts- og vekstselskaper med utvikling.