Tilbake til aktuelt

Historisk godt resultat i 2021

28. desember 22

Hamar Media-konsernet leverte et ekstraordinært godt resultat i 2021 med et historisk overskudd på 36 millioner kroner.

Konsernsjef Magne Nordgård (Foto: Sverre Stenseng/HA)

– Vi har muskler og et godt utgangspunkt for videre vekst og utvikling! Det sier konsernsjef Magne Nordgård, etter å ha presentert historisk gode tall for 2021.

Resultatet på 36 millioner kroner i 2021 er mer enn dobbelt så høyt som det nest høyeste, fra 2011, som var på 16,4 millioner kroner.


Roser de ansatte


Sterk innsats fra de ansatte og strategiske endringer er blant forklaringene til Hamar Medias beste resultat noensinne, ifølge Nordgård:

– Det er uunngåelig å ikke trekke frem innsatsen og holdningen hos våre ansatte. Innovasjon og utvikling er ikke enkelt, og med laget som bygges nå med mange nye kollegaer og selskaper inn i familien, har vi klare ambisjoner om videre vekst!

Deler av resultatet tilskriver seg salg av aksjer til Utstillingsplassen Eiendom i forbindelse med utviklingen av Mediahuset Hamar, men også positiv utvikling og økte inntekter innenfor annonsesalg, opplag, distribusjon og tjenester knyttet til markeds- og kommunikasjonstjenester bidro til resultatet.


Fornøyd styreleder


– Det er godt å se at resultatene av vår valgte strategi materialisere seg i sterke tall på nært alle områder, sier styreleder Ola Mørkved Rinnan. Han legger til at det er særlig tilfredsstillende å se hvilken kraft og motivasjon som nå er i hele konsernet, hvor alle står på og drar i samme retning.

Totale driftsinntekter i konsernet endte på 232,9 millioner, driftsresultatet på 17,2 millioner og årsresultatet på 35,7 millioner. Se også Hamar Medias årsberetning og årsregnskap for 2021.

Les mer i Hamar Arbeiderblad (krever ABO):
Beste resultat noensinne for Hamar Media