Tilbake til aktuelt

Humor, humør og håndverk - Velkommen til Flisa trykkeri

6. februar 23

På Flisa og i Nydalen i Ringsaker sitter det en gjeng som først og fremst er opptatt av at ting skal gjøres skikkelig. Som er digitale og supermoderne, men som likevel er opptatt av å levere hvert eneste prosjekt og oppdrag basert på god, gammel yrkesstolthet. Her blir alle oppdrag innen trykksaker, storformat, kreativt arbeid og profilering - behandlet og produsert som ekte håndverk under slagordet ITTE AKKURAT URBANT.

Et historierikt trykkeri

Flisa Trykkeri ble etablert allerede i 1913 og er en tradisjonsrik bedrift som nå består av til sammen 44 ansatte – og ei husflue. Gjennom årene har Flisa trykkeri etablert seg som en av Norges ledende aktører innen storformat og trykk, hele tiden med fokus på å finne de beste løsningene for hver unike kunde. Flisa Trykkeri har i dag avdelinger på Flisa og i Nydalen, Ringsaker - og er en del av Aspiregruppen og Kilde.

Flinke folk og kvalitetsprodukter

Hver og en av de ansatte på Flisa Trykkeri har høy kompetanse og kunnskap innen sine fagområder, noe som gjør at bedriften kan kalle seg en kunnskaps- og kommunikasjonsbedrift som hjelper små og store kunder med å kommunisere med omgivelsene sine. Her skal hver kunde føle seg ivaretatt, uansett oppdrag innen grafiske tjenester, profilering og trykk i alle størrelser.

Bærekraft og samfunnsansvar

Flisa Trykkeri tar alle sine roller på alvor, og som den ledende aktøren innen grafiske tjenester mellom Oslo og Trondheim, er samfunnsansvar og miljø viktige faktorer å ta hensyn til. Som en motvekt til bruk og kast mentaliteten leter Flisa Trykkeri stadig etter nye og mer miljøvennlige løsninger, blant annet gjennom miljømerker og ordninger som gjør at de både på vegne av seg selv og kundene, leverer produktene og tjenestene sine på en måte som verner om kvalitet, miljø og bærekraft.

Med dette som utgangspunkt har de etablert konseptet Bruk om att.

Tjenester og produkter fra Flisa Trykkeri

- Trykksaker i alle størrelser, former og farger.

- Digitalt papir – en nyutviklet app som benytter smarttelefon eller nettbrettets kamera for å forsterke kommunikasjon, og komplementerer de trykte mediene med digitalt innhold.

- Storformat – synlighet gjennom trykk på de ekstra store flatene.

- Kreativt – profilarbeid, webdesign, illustrasjon og infografikk, kampanjeløsninger/DM, rådgivning, rapporter.

- Messe, arrangement og arena – Visualisering og bygging av messer, stand og alt innen arrangement. Vi låner ut materiell for å underbygge bærekraftige løsninger.

- Nettbutikk, lager og logistikk – vi kan være din partner på lagring og utsendelse av ditt markedsmateriell via nettbutikk med lagerstyring.

- Profileringsartikler – vi hjelper deg med å bli synlig gjennom et stort utvalg gode profileringsartikler!

Les mer om Flisa Trykkeri her.