Tilbake til aktuelt

Kilde søker finansdirektør

2. april 24

Vil du være med på å påvirke et spennende konsern i vekst og jobbe tett på en familie av selskaper, med gode muligheter for egen karriere- og kompetanseutvikling?

Vi ser nå etter en forretningsorientert person med lidenskap for digital og regional utvikling og teknologi!

Kilde har vokst i kompleksitet og i antall selskaper som igjennom Kildefamilien utvikler nye verdiforslag i sine markeder. I rollen som Finansdirektør får du et overordnet ansvar for konsernets samlede finansielle ståsted, i tett samarbeid med økonomisjef og vår økonomiavdeling.

Du får en spesielt viktig funksjon gjennom å jobbe proaktivt ut mot selskapene for å maksimere konkurransekraft og lønnsomhet gjennom relevante analyser og aktiv rådgivning.

Samtidig blir du sentral i å lede konsernets samlede disposisjoner og investeringer, og vil jobbe tett på, og rapportere til konsernsjef. Rollen er nyopprettet, så alt er ikke hugget i stein, vi ser gjerne på hvordan vi kan forme rollen slik at den passer godt for deg og dine motiver og ambisjoner.

Det er åpenbart at du liker tall og analyse! I tillegg tror vi du er en erfaren og forretningsorientert person med lidenskap for digital utvikling og teknologi. Andre vil nok si at du er god til å kommunisere, og klarer å formidle sammensatte finansielle og økonomiske problemstillinger på en enkel og forståelig måte.

Som finansdirektør trives du med å være både en strategisk og operasjonell kapasitet, vi applauderer nye ideer, men forventer også gjennomføringskraft. Av formell bakgrunn har du en høyere grad innenfor økonomi, finans eller beslektede fagområder.

Vi tilbyr en trygg og solid arbeidsplass hvor du får samarbeide med, i all beskjedenhet, kompetente og trivelige mennesker, påvirke et spennende konsern i vekst, med gode muligheter for egen karriere- og kompetanseutvikling. For en jevnere kjønnsbalanse i selskapets ledelse, oppfordres kvinner til å søke stillingen.

Ta kontakt med oss
Hvis du er enig i at dette virker spennende, men er usikker på om du er klar for en rekrutteringsprosess? Send oss ditt navn og telefonnummer, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat, hvor vi kan gi deg den informasjonen du trenger for å se om dette er en potensiell match.


Kontaktinformasjonen til våre rådgivere i The Assessment Company finner du på lenken under. Vis din interesse innen 01.05.2024. Vi ser frem til å høre fra deg!

Les mer om stillingen og ta kontakt her.