Tilbake til aktuelt

Kildepodden - bli kjent med Kilde

9. februar 23

Bli kjent med Kilde og samtidig lære noe nytt? I Kildepodden får høre mer om oss, datterselskapene våre og møte menneskene bak virksomhetene.

Kildepodden setter fokus på mulighetene som det nye landskapet rundt medier, kommunikasjon, teknologi og innovasjon bringer med seg. I tillegg blir du bedre kjent med menneskene i Kilde og Kilde-familiens ulike selskaper.

Hør mer om hva engasjementet, kreativiteten og motet hos de ansatte i selskapene i Kilde-familien kan tilføre din bedrift! Programleder for Kildepodden er Gøran Kristiansen.

Lytt i din favorittkanal


På denne siden publiseres nye episoder fortløpende fra vår Youtube-kanal. Du hører også podkasten i din favorittkanal som Spotify, Apple Podkasts eller via Acast.


Er det spesielle temaer du ønsker belyst eller høre mer om? Eller ønsker du kanskje å være gjest? Tips oss gjerne!

Episoder

Episode 7: Hamar Arbeiderblad
HA jobber hver dag med å gjøre lokaljournalistikken enda mer relevant, interessant, underholdende og tilgjengelig for leserne sine. Sjefredaktør Katrine Strøm forteller hvordan HA tilpasser seg nye lesevaner og teknologi.

Episode 8: Stangeavisa
Siden 2004 har Stangeavisa skrevet om smått og stort i Stange kommune, til stor glede for innbyggerne i kommunen, og ikke minst utflytta stangesokninger som gjerne vil følge med på hva som skjer der de kommer fra. (Acast / Spotify / Apple)

Episode 6: Lokalavisa Trysil-Engerdal
Lokalavisa møter folk der de er. Avisa dekker kommunene Trysil og Engerdal, og har vært den mest lokale nyhetsleverandøren i sitt område siden 2005. (Acast / Spotify / Apple)

Episode 5: G64 Vekst
G64 Vekst skal skape vekst og arbeidsplasser! Bli kjent med selskapet som investerer i teknologi og kompetanse i Innlandet. Nyetableringer og virksomheter i Innlandet som ønsker å ta det neste steget har nå en unik mulighet til å få tilført kapital, kompetanse og lokaler. Gjest er daglig leder Ståle R. Bråtebekken i G64 Vekst. (Acast / Spotify / Apple)

Episode 4: Fortell - noen venter på historien din
Vi snakker om hvorfor og hvordan innholdsmarkedsføring virker, og hvorfor det blir en stadig større del av markedsføringsbudsjettene til norske bedrifter. Gjester er daglig leder i Fortell, Cathrine Glomsvoll, og Siw Grinden som er strategisk og kreativ rådgiver i det som er hele Innlandets nye innholdsbyrå. (Acast / Spotify / Apple)


Episode 3: Flisa Trykkeri - Itte akkurat urbant

Flisa Trykkeri er i stadig vekst og jobber med et stort antall kunder i Østlandsområdet. Vi tar en prat med daglig leder Per Otto Sletten og markedsrådgiver Halvor Nørstegård om hvordan de hele tiden har fokus på å finne de beste løsningene for hver unike kunde, og om bedriftskulturen som gjør at de vokser i en bransje som har hatt mye nedgang. (Acast / Spotify / Apple)


Episode 2: Bli kjent med AspireGruppen!

Kommunikasjonsdelen av Kilde består av Flisa Trykkeri, Spire kommunikasjon, Fortell Innholdsbyrå og ANTI Hamar. Vi snakker om hva AspireGruppen skal være, og hvilke fordeler denne organiseringen har for kundene til Kilde. Gjester er Ingrid Løken Thorsrud, som er direktør for AspireGruppen, og konsernsjef i Kilde, Magne Nordgård. (Acast / Spotify / Apple)


Episode 1: Vi har blitt Kilde!

Vi snakker om overgangen fra Hamar Media til Kilde. Hør om bakgrunnen for navneskiftet, hva betyr det nye navnet og hva skal Kilde være? Gjester er konsernsjef Magne Nordgård og Stian Nilsen, direktør for innovasjon og forretningsutvikling i Kilde. (Acast / Spotify / Apple)