Tilbake til aktuelt

Kildepodden - bli kjent med Kilde

9. februar 23

Bli kjent med Kilde og samtidig lære noe nytt? I Kildepodden får høre mer om oss, datterselskapene våre og møte menneskene bak virksomhetene.

Kildepodden setter fokus på mulighetene som det nye landskapet rundt medier, kommunikasjon, teknologi og innovasjon bringer med seg. I tillegg blir du bedre kjent med menneskene i Kilde og Kilde-familiens ulike selskaper.

Hør mer om hva engasjementet, kreativiteten og motet hos de ansatte i selskapene i Kilde-familien kan tilføre din bedrift! Programleder for Kildepodden er Gøran Kristiansen.

Lytt i din favorittkanal


På denne siden publiseres nye episoder fortløpende fra vår Youtube-kanal. Du hører også podkasten i din favorittkanal som Spotify, Apple Podkasts eller via Acast.


Er det spesielle temaer du ønsker belyst eller høre mer om? Eller ønsker du kanskje å være gjest? Tips oss gjerne!

Episoder

Episode 3: Flisa Trykkeri - Itte akkurat urbant
Flisa Trykkeri er i stadig vekst og jobber med et stort antall kunder i Østlandsområdet. Vi tar en prat med daglig leder Per Otto Sletten og markedsrådgiver Halvor Nørstegård om hvordan de hele tiden har fokus på å finne de beste løsningene for hver unike kunde, og om bedriftskulturen som gjør at de vokser i en bransje som har hatt mye nedgang. (Acast / Spotify / Apple)


Episode 2: Bli kjent med AspireGruppen!

Kommunikasjonsdelen av Kilde består av Flisa Trykkeri, Spire kommunikasjon, Fortell Innholdsbyrå og ANTI Hamar. Vi snakker om hva AspireGruppen skal være, og hvilke fordeler denne organiseringen har for kundene til Kilde. Gjester er Ingrid Løken Thorsrud, som er direktør for AspireGruppen, og konsernsjef i Kilde, Magne Nordgård. (Acast / Spotify / Apple)


Episode 1: Vi har blitt Kilde!

Vi snakker om overgangen fra Hamar Media til Kilde. Hør om bakgrunnen for navneskiftet, hva betyr det nye navnet og hva skal Kilde være? Gjester er konsernsjef Magne Nordgård og Stian Nilsen, direktør for innovasjon og forretningsutvikling i Kilde. (Acast / Spotify / Apple)