Tilbake til aktuelt

Lokalavisa Trysil – Engerdal møter folk der de er!

8. februar 23

Lokalavisa dekker kommunene Trysil og Engerdal, og har vært den mest lokale nyhetsleverandøren i sitt område siden 2005.

Redaktør Monika Søberg og journalist Hans Martin Østerhaug stortrives med å speile lokalsamfunnet i Trysil og Engerdal

Avisa er alltid tett på lesere og kilder, og jobber hele veien for at leserne skal få et godt innblikk og kjennskap til alle deler av de to kommunene. Alt fra ungdomsklubber og barnehager, til politikk, næringsliv, sport, friluftsliv og kultur – og ikke minst alle de gode historiene som finnes rundt folka som bor der.


Speiler lokalsamfunnet

For Lokalavisa er det viktig å lage ei avis for alle med tilknytning til Trysil og Engerdal. De som bor her, de som har bodd her før, og de som har hytte her.

Journalistene i Lokalavisa har en hektisk hverdag, men kan også fortelle om en veldig morsom, variert og inspirerende arbeidsplass.

– Det handler om å speile det spennende lokalsamfunnet vi dekker, vi skal være den gode og nære avisa. Vi skal møte folk der de er, og fortelle for alle andre hva som rører seg i vårt innholdsrike distrikt, sier redaktør Monika Søberg.

Lokalavisa kommer som papiravis hver torsdag, og er alltid oppdatert med lokale nyheter fra Trysil og Engerdal på lokal-avisa.no. Totalt teller antall abonnenter 2300, og den største veksten er i digitale abonnementer.

Les Lokalavisa Trysil – Engerdal her