Tilbake til aktuelt

Nettsider i ny drakt

16. februar 22

Vi har lansert ny versjon av nettsidene våre som bedre reflekterer "det nye" Hamar Media!

Forsiden på www.hamarmedia.no

Hamar Media har i det siste gjennomgått mange endringer. Nå lanseres en ny versjon av nettsidene våre som bedre reflekterer "det nye" Hamar Media!

Ny strategisk retning, strukturering av konsernet og nye selskaper inn i porteføljen er blant endringene Hamar Media-konsernet har gjennomgått i det siste. I tillegg har vi fått mange nye ansatte, mens andre har gått videre til andre prosjekter.

Derfor er det på sin plass at konsernets nettsider også får en overhaling. Nettsidene er nå lansert i en ny utgave, som forhåpentligvis gjør det enkelt å finne frem blant våre selskaper eller lære mer om hva vi tilbyr av produkter og tjenester, gjennom våre datterselskaper.

På nettsidene finner du mer om:

  • Våre selskaper

  • Våre tjenester

  • Karrieremuligheter

  • Hvordan du kommer i kontakt med oss

  • Hamar Medias historie, eiere m.m.

For å nevne noe. Alt er tilgjengelig via menyfeltet på toppen av siden.


Moderne teknologi


Nettsidene er bygget med moderne teknologi, såkalt "jamstack"-arkitektur, som blant annet sørger for at sidene lastes inn svært raskt. Det er viktig, ikke minst for å rangere godt i søkemotorer. Dessuten har sidene også et lavt klimaavtrykk.

Et nytt og spennende innholdssystem/CMS er også tatt i bruk, nærmere bestemt norskutviklede Sanity.

Prosjektet er et samarbeid mellom Fortell Innholdsbyrå og Hamar Media. Nettsider bygget med tilsvarende teknologi tilbys også til kunder av Fortell og AspireGruppen.


Din tilbakemelding


Nettsidene vil utvikles videre i tiden som kommer. Er det noe du savner ved nettsidene? Har du ros, ris eller andre innspill? Ta gjerne kontakt med oss!