Tilbake til aktuelt

Si hei til Spire kommunikasjon!

6. februar 23

Spire kombinerer sin kreativitet med innovative digitale kommunikasjonsløsninger og skaper et samspill som er verdifulle for kundene sine. Velkommen til et solid lag av kreatører, teknologer og rådgivere, fordelt på Jessheim, Flisa og Trysil.

Spire kommunikasjon består av mennesker med solid fagkompetanse og bred kunnskap, som kan løse alle markedsrelaterte utfordringer innen kommunikasjon, design, digital markedsføring og innholdsproduksjon. Her er det mange gode rådgivere innen hver sine fagfelt og alle deler ambisjonen om å jobbe tett med kundene gjennom sin egen effektive Spire-prosess. Fra innsikt til idé, gjennomføring og evaluering er kunden alltid midtpunktet, og resultatet er skreddersydde løsninger på tvers av alle kanaler.

Del av en familie av selskaper innen medier, kommunikasjon og teknologi

Spire kommunikasjon er sammen med Flisa Trykkeri, Fortell innholdsbyrå og ANTI Hamar, en del av kommunikasjonsnettverket AspireGruppen i Kilde. Til sammen teller Spire i dag 18 dyktige mennesker bestående av blant annet designere, rådgivere, journalister, innholdsprodusenter, Google-spesialister, digitale markedsførere, illustratører, interaksjonsdesignere og utviklere.

Spire sine tjenester

Dette mangfoldige kommunikasjonsbyrået deler inn tjenestene sine i tre hovedkategorier; strategi, kreativitet og teknologi. Innunder strategi ligger jobben med å finne selve identiteten til kundene gjennom en solid kommunikasjonsplattform bygget på blant annet rådgivning, innsikt og analyse, merkevarestrateg og konseptutvikling.

Kreativitet er en essensiell del av det å jobbe med synlighet i markedet og for sterke merkevarer. Derfor er blant annet konseptutvikling, design, foto/video/animasjon og innholdsproduksjon viktige arbeidsområder hos Spire.

Spire er offensive på teknologifronten, og har ansatte med stor kunnskap om den digitale kundereisen. Her sitter det talenter innen både webutvikling, AR, applikasjoner, optimalisering og søk, UX og brukervennlighet.

Hos Spire finner du gjennomtenkte løsninger og flinke folk!

Les mer om Spire kommunikasjon her.